Velkommen til det nye Bella Bella Studio <3 I åbningsugen sendes der pakker ud mandag og torsdag <3

Vilkår og betingelser


Følgende vilkår og betingelser er gældende for al kontakt mellem kunde og Bella Bella Denmark vedrørende levering af varer, bestilt igennem Bella Bella Denmarks online shop under domænet www.bellabella.dk og www.bellabella-denmark.com

 

INDGÅELSE OG KONTRAKTENS FORMÅL

(1) Bella Bella Denmark´s annoncering og præsentation af produkter i online shoppen under domænet www.bellabella.dk er en invitation til at behandle kundens ordre som forstås ved udbydelse i henhold til § 145 BGB.

(2) Kunden placerer en ordre ved at udføre følgende handlinger:

(a) Vælge produkt(er) og "tilføj til kurv"/"add to cart".

(b) Vælge "se kurv"/"view cart" for at se detaljeret information om produkterne der ønskes at købe. Hvis købet ønskes gennemført klik på "endelig check ud"/"final checkout"

(c) Indtast personlig information og klik på "fortsæt"/"continue".

(d) Klik på "terms of use" og læs omhyggeligt vilkår og betingelserne igennem. Kryds af i feltet "jeg har læst jeres vilkår og betingelser og er enig med dem"/"I have read your Terms of Use and agree with them" hvis du godkender dem og klik på "fortsæt"/"continue to proceed".

(e) Vælg den ønskede betalingsmetode og indtast betalings detaljer.

(3) Bella Bella Denmark vil efter endt bestilling sende en email med besked omkring modtagelse af ordre og detaljerne herfor. Emailen er ikke en bekræftigelse på ordren. 

(4) Bella Bella Denmark accepterer handlen ved at enden afsende produktet/produkterne til den af kunden angivne adresse eller ved at bekræfte afsendelsen med en email. Ordren er ikke endelig før Bella Bella Denmark har accepteret handlen.

PRISER OG BETALINGSVILKÅR

(1) Bella Bella Denmark´s produkter kan kun købes igennem Bella Bella Denmark’s oficielle hjemmeside www.bellabella.dk. 

(2) Alle priser er opgivet i DKK. For kunden i Danmark og indenfor EU er ordren tillagt 25% moms. For kunder udenfor EU og for dem som ønsker levering til adresse udenfor EU, vil ikke få tilført moms til deres ordre.

Ved levering udenfor EU er det kundens ansvar at angive og betale alle former for told og moms der måtte blive tillagt ordren i modtagerlandet. Toldregler varierer fra land til land så det er kundens ansvar at kontakte sit lokale toldkontor for mere information. Bella Bella Denmark er ikke ansvarlig for forsinkelser opstået grundet told.

LEVERING

(1) Produkterne idenne webshop er alle håndlavede og vil derfor først blive produceret efter bestillingen er gennemført. 2-7 dage for sølvsmykker og 5-14 dage for guldsmykker er nødvendige for færdiggørelse af produkterne inden afsendelse er mulig.

(2) Bella Bella Denmark er ikke ansvarlig for forsinkelser som sker under forsendelse med Post Danmark, GLS eller Dao365.

(3) Alle forsendelser, både indenfor og udenfor Danmark, sker med Post Danmark, GLS eller Dao365.

(4) Leverings omkostninger afhænger af kundens lokation og valg af forsendelsesmulighed. 

(5) Bella Bella Denmark kan ikke holdes ansvarlig for nogen former for forsinkelser eller manglende opfyldelse af sine forpligtelser i henhold til disse betingelser, hvis forsinkelsen eller den manglende opfyldelse af forpligtelserne opstår som følge af hendelser eller årsager som er udenfor Bella Bella Denmarks kontrol. Denne tilstand har ikke indvirkning på lovmæssige rettigheder.

(6) Risikoen for tab eller skade tilfalder ikke kunden, førend produkterne er modtaget hos denne. 

RETURVARER

(1) Produkter købt på udsalg er ikke returnerbare for hverken ombytning eller refundering. Alle salg her er endelige.

(2) Kunden har ret til at returnere nye, ubrugte og ubårne produkter indenfor 14 dage (ikke gældende herunder er produkter købt på udsalg). Produkter skal returneres i sin originale emballage hvor relevant. De skal være ubrugte og i original stand. Produkterne må kun være prøvet på i det omfang som er nødvendigt for at se om de passer i størrelsen. Skulle der forefindes tegn som antyder at produktet har været brugt i et sådan omfang at det forringer værdien af produktet, mister kunden sin ret til refusion/returnering af produktet. Den 14-dages periode begynder efter modtagelse af denne instrution (fx via email), men ikke senere end ved modtagelse af produkterne hos kunden. For at dette er gældende, er det et krav at produkterne ligeledes er afsendt som nye og ubrugte indenfor denne periode. Kunden er kun berettiget til at returnere produkterne direkte til Bella Bella Denmark. 

(3) I tilfælde af returnering af produkter, skal al service og produkter og al indtægt herfra returneres.

(4) Produkter købt på ved besøg på Bella Bella Denmarks stand på markeder/messer/personligt møde o.l. rundt omkring i landet, refunderes ikke, men ombyttes til andre varer indenfor 14 dage af køb.

(5) Bella Bella Denmark dækker kun forsendelsesomkostninger forbundet med returnering af et produkt/produkter hvis returnering er forbundet med fejl fra Bella Bella Denmarks side. 

(6) Produkter kan kun returneres hvis de er i original, ubrudt indpakning. Vores retur politik har ikke indvirkning på dine lovmæssige rettigheder.

EJENDOMSFORHOLD
Bella Bella Danmark bevarer ejendomsretten til varerne, indtil modtagelsen af alle betalinger er gennemførte.


GARANTI OG ERSTATNING

(1) Bella Bella Denmark giver en toårig garanti på alle sine produkter.

(2) Sten og andre naturlige rå materialer og produkter brugt i Bella Bella Denmarks produkter er ikke defekte eller mangelfulde i tilfælde af ubetydelige eller mindre afvigelser i form, udseende, farve eller vægt indenfor rimelighedens grænser/accepterede standarder i betragtning af at det er rå naturligt forekommende materialer.

(3) Eftersom alle produkter er håndlavede vil der kunne forekomme ubetydelige og mindre afvigelser i form, udseende, farve eller vægt. Dette gør ikke produkterne mangelfulde eller defekte når disse er indenfor rimelighedens grænser/accepterede standarder for disse afvigelser i betragtning af den menneskelige produktion.

DATA BESKYTTELSE

(1) Bella Bella Denmark er berettiget til at indsamle, bearbejde og bruge vores kunders data i overensstemmelse med den gældende datalovgivning.

(2) Bella Bella Denmark vil kun bruge kundens data til det formål at kommunikere med kunden.

(3) Hvis nødvendigt for betalingsprocessen vil Bella Bella Denmark overføre kundens betalingsinformation til det kreditselskab som står for betalingen, angivet ved betaling.

PERSONDATAPOLITIK

Navn
Adresse
By + postnummer
Land
Email adresse
Telefonnummer

Ovenstående data indsamles og gemmes med oplysninger om hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af regnskabsåret, oplysninger vedrører (jf. bogføreingslovens §10) hvorefter oplysninger slettes.
Bella Bella behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven.

Ingen oplysninger vidergives eller sælges på noget tidspunkt til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden. En eventuel vidergivning vil i sådan en situation ske i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning.

Når du gennemfører en ordre hos os, håndteres betalingen af vores betalingsløsningsparter. Kreditkortoplysninger sender krypteret med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer) Du kan selv kontrollere om du sender fra en sikker hjemmeside ved at se efter en hængelås øverst i din browser. Når din ordre er pakket og klar til forsendelse, deler vi dit navn, adresse, email og telefonnummer med leveringspartnere, så din levering kan gennemføres.

Vores betalingsløsningspartnere og leveringspartnere er alle forpligtet til at sikre dine data.

Som kunde har du altid mulighed for og ret til indsigt i vores registrering af data om dig. Du har til en hver tid mulighed for at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne omkring dette i Lov om behandling af personoplysninger.


Principper vi opretholder ved behandling af dine persondata:

1. Vi indsamler og lagrer data til disse hovedformål:
- Behandling og levering af din ordre
- Kundeservice
- Forbedring af din brugeroplevelse
- Marketing
- Lovmæssige krav
2. Vi indsamler kun data, som vi skal bruge til ovennævnte formål
3. Vi sletter dine persondata, når vi ikke længere har brug for dem
4. Vi sælger ikke dine data
5. Vi opbevarer dine data sikkert

LOVMÆSSIGE KRAV
Foruden den ovennævnte behandling af dine personoplysninger anvender og opbevarer vi dine persondata for at overholde de lovmæssige krav, f.eks. bogføringsregler.

RETSGRUNDLAG FOR INDSAMLING OG ANVENDELSE AF DINE PERSONDATA
Vi indsamler og anvender dine persondata på følgende retsgrundlag:

1. Vores opfyldelse af en kontrakt
- Opfyldelse af din ordre
2. Dit samtykke
- Email marketing (nyhedsbrev)
- Cookie-baseret marketing
3. Vores retslige forpligtelser
- Lovmæssige krav
4. Vores legitime interesse
- Kundeservice
- Forbedring af din brugeroplevelse

BEHANDLING AF OPLYSNINGER UDEN FOR EU
Ved disse partnere kan dine oplysninger blive behandlet eller opbevaret uden for EU:

Mailchimp, USA (dataoverførslen beskyttes af certificering under EU’s og USA’s værn om privatlivets fred)


LINK

I forhold til henvisning eller opsætning af links til eksterne hjemmesider andre end eget website www.bellabella.dk, kan Bella Bella Denmark ikke holdes ansvarlig på nogen måde i forhold til fuldstændighed, korrekthed eller databeskyttelse på de respektive hjemmesider.

RETTIGHEDER OG GÆLDENDE LOVGIVNING

(1) Denne indgåelse af aftale er beskyttet af den gældende lovgivning i Danmark.

(2) Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole og nærmere betegnet i Aarhus.

(3) I tilfælde af at nogen af bestemmelserne i disse vilkår og betingelser er ugyldig eller ikke juridisk bindende, vil denne betingelse anses adskilt herfra og vil ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af de resterende bestemmelser i disse vilkår og betingelser.

Bella Bella Denmark vil altid gerne have glade og tilfredse kunder og vi opfordrer altid til at kontakte os ved enhver form for spørgsmål eller problemer med de produkter du har bestilt igennem os. 

Vi modtager gerne returneringer, ombytninger og afbestillinger. 

Bella Bella Denmark yder fuld returret i op til 14 dage efter du har modtaget dit produkt bestilt online. Kontakt os venligst indenfor de 14 dage. Vi ombytter kun ubrugte varer i original indpakning.

Afbestillinger skal foretages indenfor 24 timer af bestilling.  

RETURVARER: 

Produkter købt på markeder/messer o.l. rundt i landet refunderes ikke, men ombyttes til andre varer indenfor 14 dage af køb.

Bemærk at fortrydelsesretten ikke er gældende på unika eller specialproducerede varer. Her er alle køb endelige.

Køber er ansvarlig for omkostninger i forbindelse med returnering. Er produktet brugt eller ikke returneret i sin originale emballage er køber ansvarlig for enhver form for tab af værdi på produktet. 

Ved returnering udfyld og medsend da vores returformular som du finder under "returformular" sammen med en kopi af din originale kvittering/faktura på købet. Det er desværre ikke muligt for os at refundere pengene for dit køb uden en gyldig kvittering. 

Når produktet er modtaget, behandlet og accepteret, refunderer vi pengene for dit køb. (Forsendelsesomkostninger refunderes ikke). Pengene refunderes til det kort du har brugt ved betaling. Har produktet været taget i brug forbeholder vi os retten til, efter en grundig evaluering, at reducere eller annullere refunderingen for produktet. 

Det er købers ansvar at returvarer refunderes på forsvarlig vis. Køber er ansvarlig for forsendelsesomkostninger og risiko fra dennes hjem til Bella Bella Denmark i forbindelse med refundering af produkter. Send altid produkter på forsvarlig vis i forsvarlig indpakning. En god ting er også at få en godkendelse på aflevering af pakken til forsendelsesselskabet. Bemærk venligst at vi ikke modtager COD - kontant betaling ved levering/pakker sendt pr efterkrav.
 
Returvarer skal sendes til nedenstående adresse:
Bella Bella 
Smedegaards alle 53
8340 Malling
Denmark

(OBS. Ingen butik på adressen. Personlig aflevering/fremmøde er ikke mulig)

I tilfælde af at ovenstående betingelser for refundering ikke overholdes, forbeholder Bella Bella Denmark sig retten til at returnere produktet til køber. 

I henhold til dansk salgs lovgivning har køber 24 måneders garanti på produkter. Du kan derfor klage over dit produkt, hvis du, op til 2 år efter købet, finder fejl og mangler, der ikke skyldes slid eller uagtsomt brug.

Dette betyder at produkter enten kan repareres, ombyttes eller, hvis dette ikke er muligt, få dine penge tilbage enten helt, eller delvist, afhængigt af situationen. 

Det er naturligvis en forudsætning at garantien stadigvæk er gældende og at produktets defekt ikke er opstået som resultat af forkert brug eller ødelæggende adfærd/behandling. 
Husk gældende kvittering.

Vi beder om at køber rapporterer problemet til os hurtigst muligt og i hvert fald indenfor rimelig tid efter at det er opdaget. Vi refunderer rimelig forsendelsesomkostninger for refunderinger i tilfælde af at klagen/fejlen er berettiget. For at vi kan refundere dine forsendelsesomkostninger, må vi bede dig om at sende os en kopi af din originale post kvittering. 

 

Garantien dækker ikke mistede eller stjålne produkter.

Firmanavn: Bella Bella Denmark
Email: bellabella.info@gmail.com
Tlf:: +45 91558794
Land: Denmark
Region: Midtjylland
By: Malling
Postnr: 8340
CVR: 35695281