Velkommen til det nye Bella Bella Studio <3 I åbningsugen sendes der pakker ud mandag og torsdag <3

Størrelses Guide


RINGSTØRRELSER
Der er forskellige måder at finde den rigtige ringstørrelse på. Har du muligheden, kan du altid tage forbi din lokale guldsmed og få målt dine fingre.
 
Men vi vil rigtig gerne gøre det nemt for dig at kunne gøre det hjemmefra også! Det er muligt at bestille vores indstillelige ring-måler her. Den er genanvendelig, nemt at opbevare og kommer med brugsanvisning i pakken. Ringmåleren er gratis, du betaler kun for portoen. 

-En tredje måde er at måle den indre diameter i en ring du allerede har og som passer til den finger du vil købe en ring til. Tag din skydelære og mål den indre diameter - det skal være rimelig præcis så en lineal duer ikke. Brug så vores tabel neden under til at finde din ringstørrelse. Har du ikke en skydelærer kan du købe vores indvendige ringmåler her. 

-

-
-

OBS: Til vielsesringe og forlovelsesringe anbefaler vi at få målt dine fingre hos en professionel og tag højde for om du har kolde eller varme hænder når du får størrelsen målt, da det snildt kan svinge med op til 1 størrelse. Har du store knoer bør dette også tages i betragtning, samt ringens bredde - for ringe bredere end 4mm bør du som regel gå ½ - 1 størrelse op.

ringsize, ringstørrelser, størrelseskort

 

 

HALSKÆDE LÆNGDE

Det er vigtigt at vælge den rette længde på halskæden, da udtrykket kan være så forskelligt. I modellen underneden kan du få en cirka idé om hvordan længderne kan komme til at sidde på dig. Det præcise ende punkt for kæden afhænger af bredden på din hals, så hvis du er i tvivl kan du altid bruge et målebånd for at være sikker. Vær obs på at så snart du får et vedhæng på kæden, vil den slutte lidt længere nede.
-
-