Velkommen til det nye Bella Bella Studio <3 I åbningsugen sendes der pakker ud mandag og torsdag <3

Retur


 

Mine kunder skal gerne være glade for deres køb og jeg er derfor altid behjælpelige med enhver form for problemer eller spørgsmål du måtte have! Er du i tvivl om noget, så skriv endelig en mail eller på Facebook/Instagram.

NOGLE GANGE PASSER DET BARE IKKE

Skulle du af en eller anden grund ønske at returnere dine smykker, så kontakt mig på mail indenfor 14 dage af at have modtaget din ordre så jeg er klar på din retursending. Din retursending skal senest sendes tilbage 14 dage efter returfristen er udløbet.

Køber er ansvarlig for returfragt med returnering. I pakken inkluderer du enten vores returseddel eller (hvis du ikke har mulighed for at printe) en håndskrevet seddel med samme information.


Jeg anbefaler returnering i original smykkeæske da denne er designet til at beskytte smykkerne i posten. Har du ikke længere æsken, anbefaler vi en lignende æske/emballage. 

Pengene bliver refunderet på dit kort indenfor 3 dage af returforsendelsens ankomst til værkstedet. 

VIGTIGT: Jeg anbefaler at du sender din pakke med tracking og erstatningsmulighed i tilfælde af at den skulle forsvinde I posten. Du har selv ansvaret for smykkerne indtil de er tilbage på vores værksted, så gem endelig forsendelseskvittering og track & trace nummer til dokumentation.

Alle salg er endelige på specialbestillinger, smykker som er lavet særlig til dig eller modificeret på nogen vis til dig og på graverede smykker. 

Produkter købt fysisk på markeder/messer/personligt møde o.l. rundt i landet refunderes ikke, men ombyttes til andre varer indenfor 14 dage af køb. Inkluder her en kopi af din kvittering fra købet. Uden kvittering har jeg desværre ikke mulighed for at taget produktet retur.
Find mere info i FAQ-sektionen og i vores handelsbetingelser.

 

DETALJER:

Jeg accepterer gerne returvarer, ombytninger og annulleringer af ordrer. Jeg tilbyder 14 dages returfrist efter modtagelse af din bestilling. Jeg returnerer/ombytter kun ubrugte varer.

Annulleringer og ændringer skal foretages indenfor 24 timer af bestilling da jeg herefter er gået i gang med at lave og pakke din ordre.

Følgende produkter kan ikke returneres eller ombyttes:
- Specialbestillinger eller særlig tilpassede produkter
- Produkter på udsalg

OBS:
Køber er ansvarlig for returfragt med returnering.
- Jeg tager ikke imod pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
- Det er ikke muligt at ombytte eller returnere varer på adressen, da der ikke er lager eller fysisk butik på returadressen.

Husk at alle varer skal være i original emballage/smykkeæske (eller lignenede beskyttelse under transporten) og ubrugte.
Ubrugte i den forstand at du naturligvis gerne må prøve dit smykke på for at se hvordan det passer, men ikke gå med det, eksempelvis en hel dag. 

Slid- og brugsmærker på returvarer vil resultere i reduktion af dit retur-beløb da smykket skal repareres inden det kan sælges på ny. Jeg forbeholder mig retten til at vurdere i hvert enkelt tilfælde.

Alle salg er endelige på udsalgsvarer og specialbestillinger. Produkter købt fysisk på markeder/messer/personligt møde o.l. rundt i landet refunderes ikke, men ombyttes til andre varer indenfor 14 dage af køb. 
Find mere info i FAQ-sektionen og i vores handelsbetingelser.

Skulle du ønske at returnere et produkt, så kontakt os indenfor 14 dage af modtagelse. Ved returnering bedes udfyldt returseddel medsendes samt en kopi af gyldig faktura/kvittering på dit køb. Det er desværre ikke muligt for os at refundere eller ombytte uden en gyldig kvittering.

Når produktet er modtaget tilbage på vores værksted vil vi refundere dig beløbet for dit køb (forsendelsesomkostninger refunderes ikke). Beløbet refunderes til det kort du brugte ved køb efter produktet er modtaget og tjekket. Er produktet taget i brug - foruden hvad der er nødvendigt for at prøve størrelse og karakteristika, forbeholder vi os retten til, efter en nøje evaluering i alle tilfælde, at reducere eller annullere refunderingen.

 

Returadresse:
Bella Bella
Smedegårds alle 53
8340 Malling
OBS. Ingen butik/lager på adressen. 

Det er desværre ikke muligt at afhente varer på adressen eller besøge os. Du kan til gengæld besøge os når vi er på messer rundt i landet :)