Velkommen til det nye Bella Bella Studio <3 I åbningsugen sendes der pakker ud mandag og torsdag <3

Om Bella Bella


Bella Bella Denmark blev etableret i 2014 af smykkedesigner og guldsmed Bella Laurina og drives fra værkstedet i Aarhus. Bemærk der er ingen fysisk butik i øjeblikket, kun vores webshop eller find os hos udvalgte forhandlere.

 

HISTORIEN OM BELLA BELLA

Det var tilfældenes vej at jeg i 2014 startede Bella Bella.
I 2008 flyttede jeg fra København til Aarhus for at bo sammen med min kæreste Simon og for at søge ind på Designskolen i Kolding. Hvis du har prøvet at flytte til en anden landsdel, eller for den sags skyld et andet land, ved du at det kan være svært at finde fodfæste og ny omgangskreds der hvor du er kommet til. For mig var Aarhus lille i forhold til København; meget lille.

En efterårs aften fald jeg over et grundkursus i guldsmedeteknikker. Det fik mig til langsomt at forelske mig i Aarhus. Det gav mig en omgangskreds og et sted at udfolde mig kreativt. Senere blev det til et grundskole ophold på guldsmedeskolen i Frederichia.

I 2010 var jeg så heldig at bestå optagelsesprøverne til Designskolen i Kolding og det var her jeg for alvor kunne folde min smykke-afhængighed ud på et større plan. 

Alligevel var det først på 4. år, og efter et praktikophold hos en fantastisk dygtig guldsmed i København, at jeg vidste, hvad jeg skulle - smykker. Der var nu ingen vej udenom. Jeg startede Bella Bella op mens jeg gjorde mit 5. år færdig på designskolen og det er fortsat med at tage fart ligesiden.

Jeg er enormt stolt over hele processen og har forsøgt at holde en ydmyg og bæredygtigt tilgang til at drive virksomhed. Og jeg laver stadigvæk den dag i dag, en lille "happy dance" for hver ordre der tikker ind!

Alle smykker håndlaves på mit værksted og alt er en læringsprocess og jeg kan altid forbedre mig. Det skønneste for mig er stadigvæk håndværket i mit fag. Målet er for mig ikke at drive en stor virksomhed, men kunne lave det som gør mig glad og forhåbentlig blive ved med at dele det med andre.

 

  

     

DRØMMEN OM BÆREDYGTIGHED

Min drøm er at være det bæredygtige alternativ når du vælger smykker. Styles som kan bruges igen og igen er for mig bæredygtig stil. Målet er derfor at designe smykker som skal komplimenterer din stil, ikke definerer den. 

Jeg laver ikke forgyldte eller forsølvede smykker. Det er et fravalg fordi det er dårligt for mig og for miljøet at producere pga de mange skadelige kemikalier og det er dårligt for dig fordi det alligevel ikke holder.

Alle mine smykker er derfor massiv sølv og guld. Det synes jeg er mest bæredygtigt fordi det holder en hel livstid og fordi det altid kan smeltes om til et nyt smykke hvis du ønsker en anden style.

Jeg bestræber mig på at lave så mange af mine smykker i ECO guld og sølv. ECO står for genbrugs ædelmetal, som er smeltet og renset og herefter legeret på ny så det kan laves til nye smykker. Ædelmetallet er derfor ikke nyminet, og derfor en mindre belastning for miljøet. (Læs mere herom på vores blog). 

Jeg har indgået partnerskab med onetreeplanted.org. Det betyder at for hvert køb på hjemmesiden, planter jeg et træ et sted i verden!

Når jeg i mine designs inspireres af vores smykke nordiske natur, er det også vigtigt at passe på den. Planeten er et fælles ansvar og noget vi deler - derfor skal vi passe på den sammen.

 
  
 

 

SAMARBEJDER

Jeg udvælger nøje hvem jeg samarbejder med, lige fra materiale leverandører til forhandlere. Jeg bruger kun materialer udvundet forsvarligt og konfliktfrie diamanter. I den nye Herbarium kollektion er alle blomster nogle jeg selv har presset og tørret, før de støvede ind i smykket.

Jeg bestræber mig på at samarbejde med virksomheder der er enten lokale eller små iværksætterier for at støtte andre små opblomstrende firmaer.

I dag er det stadigvæk mig som laver dine smykker, mig du skriver med pr mail og mig der pakker dine ordrer og jeg elsker at gå på arbejder og få lov til at lave det jeg brænder for hver dag.


J
eg håber så inderligt at du vil være lige så glad for og stolt af at bære et af mine smykker, som jeg har været for at lave dem. Tak fordi du læste med <3

 - Bella Laurina,
   Ejer og smykkedesigner

 

VI STØTTER MILJØVENLIG PAKNING

Vores tiltag inkluderer blandt andet:
- Genanvendelse af stort set al emballage vi selv modtager varer i
- Bruger altid den mindst mulige konvolut/papkasse
- Vi bruger miljøvenligt/genbrugs kassefyld til vores pakker
- Vi indkøber kun FSC certificeret forsendelsesemballage
- Få trykt mest muligt brandmateriale som enten FCS eller Svanemærkede produkter
- Vi bruger et minimum af plast tape
- Pakkesedler/fakturaer sendes på mail i stedet for på print vedlagt i pakken


vi støtter miljøvenlig pakning