Velkommen til det nye Bella Bella Studio <3 I åbningsugen sendes der pakker ud mandag og torsdag <3

FAQ


HÅNDLAVET - HVAD BETYDER DET?

Med håndlavet mener vi virkelig håndlavet. Alle smykker er lavet i menneskehænder på eget værksted i Aarhus. Det betyder derfor også at to smykker aldrig er helt 100% ens. Der kan være bitte små forskelligheder hvis man virkelig sammenligner. Dit smykke vil dog altid ligne det afbillede smykke som du bestiller. Menneskehænder kan aldrig lave ting perfekt, som maskiner kan på samlebånd. Det synes jeg selv er en del af charmen - at det kan ses at det har været igennem menneskehænder - det er 'smykker med sjæl'.

 

HVAD BETYDER 'ECO'?

ECO sølv & guld er betegnelsen for bæredygtigt, omsmeltet sølv og guld. Min nye leverandør af ædelmetaller har specialiseret sig i at indkøbe ædelmetal-"rester" fra eksempelvis gammel elektronik, medicinalindustrien og gamle smykker, herefter rense det og smelte det om. Derved får jeg "nye" plader, tråd og støbematerialer i genbrugs- sølv og guld. Prisen herfor er en smule højere end traditionelle ædelmetaller, men jeg forsøger så vidt muligt at holde de samme priser som altid. 'Eco' betyder derfor  ikke "økologisk" som man ellers måske skulle tro.

Desværre er det endnu ikke muligt at skaffe enkelte ting i Eco såsom: låse til ørestikker og selve kæderne. 

Jeg holder løbende øje med nye muligheder indenfor bæredygtighed. Det vigtigste for mig er at have taget stilling til at ville det bedste for vores klode og så handle i en bæredygtig retning hvornår end det er muligt :)

 

HVORFOR AFSENDES MIN ORDRE IKKE MED DET SAMME?
Lige nu og det kommende stykke tid hjemmepasser jeg vores søn samtidig med at jeg driver Bella Bella. Familien har første priotitet og når jeg så er lidt tid, arbejder jeg med min anden "baby", nemlig Bella Bella :) Derfor sender jeg ligenu kun pakker én gang om ugen (mandag).

 

LAVER DU UNIKA SMYKKER?
Ja, det gør jeg (ligenu er der lukket for unikabestillinger). Kontakt mig på mail for en uforpligtende snak og se mere her for unika smykker og her for vielsesringe

 

SÆRLIGT FOR GULDSMYKKER
Ved bestilling af guldsmykker kan du i nogen tilfælde opleve at din betaling trækkes før afsendelse af dit smykke. Det gør vi fordi dit guldsmykke først laves på bestilling og din betaling fungerer herved som en forudbetaling for din ordre. Du er altid velkommen med spørgsmål før du bestiller.

 

HVORDAN BESTILLER JEG?
Læg produktet/produkterne i kurven. Husk at vælge størrelse, materiale og evt side du ønsker øreringene til. Fortsæt til betaling for at afgive din ordre. I kurven har du mulighed for at tilvælge gaveindpakning. Indtast evt. rabatkode og herefter dine betalingsoplysninger. Tryk 'afgiv ordre'. Du modtager herefter en bekræftelse på din ordre på email.

 

HVILKEN FORM FOR BETALING TAGER DU IMOD?
Vi tager imod alle større betalingskort. Alle betalinger foregår sikkert og krypteret igennem Stripe. Din betaling trækkes først når din ordre er pakket og klar til afsendelse (OBS: Se afsnittet "Særligt for guldsmykker" ovenfor).

Betaling skal foregå senest 24 timer efter ordreafgivelse. Ordren er ikke gældende førend betalingen er modtaget og afsendes ikke førend den er modtaget. 

 

HAR DU FRI FRAGT?
Ja vi har fri fragt med GLS fra 499kr.

 

HVORDAN ÆNDRER ELLER ANNULLERER JEG MIN ORDRE?
Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre, skal dette gøres på mail indenfor 24 timer af bestilling. Ændringer senere end dette er ikke mulig da jeg herefter er i gang med at lave og pakke din ordre. Kontakt mig på mail hvis du ønsker at annullere eller ændre din ordre.

Har du modtaget besked om at du ordre er sendt, er det ikke længere muligt at annullere din ordre, men du er altid velkommen til at returnere din bestilling og få pengene refundere, indenfor 14 dage. (Undtaget her er unika- & specialbestillinger som ikke ombyttes/returneres og udsalgsvarer. Produkter købt på markeder og udstillinger refunderes ikke, men ombyttes til andre varer op til 14 dage efter køb.).

 

SENDER DU INTERNATIONALT?
Ja, vi sender til hele verden med PostNord.

 

HVAD ER DIN RETUR POLITIK?
Jeg tager naturligvis gerne retur- eller ombytnings varer tilbage indenfor 2 uger af modtagelse (undtaget herfra er produkter på udsalg og speciallavede produkter. Produkter købt på messer eller udstillinger refunderes ikke, men ombyttes i 14 dage efter køb). Husk kopi af kvittering/dit ordrenummer.

Returvarer skal være ubrugte og i deres originale indpakning. Det er naturligvis tilladt at prøve produktet på for at teste størrelse og hvordan de ser ud på dig. Men yderligere brug og slid på varene vil medføre reduktion i refunderingen til dig.

 

HVORDAN RETURNERER JEG ET PRODUKT?
Ønsker du at returnere eller ombytte et produkt er du mere end velkommen til at kontakte mig på mail. Produkter skal returneres i deres originale indpakning og pakkes forsvarligt til forsendelse. Inkluder venligst en kopi af din kvittering/faktura. Se nærmere under "Retur" her.

 

HVORNÅR FÅR JEG PENGENE TILBAGE?
Hvis de returnerede produkter lever op til kravet for returnering, vil jeg behandle din returnering indenfor 72 timer af modtagelse og tilbagebetale dig beløbet.

 

HAR DU EN FYSISK BUTIK?
Nej, for øjeblikket har jeg kun webshoppen her. Hvis du kunne tænke dig at prøve et smykke på før du køber det, kan du gøre det hos en af mine forhandlere. (se "Find Os" fanen) eller finde mig på et af de mange markeder rundt i Danmark (Udskudt pga Corona og barsel). Søger du et bestemt smykke så kontakt mig endelig, så guider jeg dig til den nærmeste butik der fører produktet.

Vielsesringe og unikasmykker kan ikke bestilles ved vores forhandlere.

 

HVORDAN TRACKER JEG MIN ORDRE?
Tracking er mulig med alle vores forsendelsesmetoder. Efter dit produkt er afsendt, vil du modtage tracking koder på email. 

 

HVAD ER JERES LEVERINGSMULIGHEDER?
Jeg tilbyder forsendelse med GLS, Postnord og Bring. Alle varierer i pris og hastighed fra 1-3 hverdage (5-21 dage til udlandet). Der er fri fragt med GLS når du bestiller for min. 499 kr.

 

HVORFOR ER MIN PAKKE FORSINKET
Størstedelen af pakker ankommer til tiden. Ind i mellem kan der opstå forsinkelser hos det gældende forsendelsesfirma, som desværre er ude af vores hænder. Du vil dog altid kunne følge din pakke hele vejen. Kontakt gerne pakkefirmaet med dit trackingnr med spørgsmål til eventuelle forsinkelser.

Få gange kan pakker "sidde fast" i tolden i modtagerlandet. Dette kan lægge yderligere 7-14 dage til forsendelsestiden. Kontakt dit lokale post- eller toldkontor for mere information. Told-problemer er ikke gældende for kunder i Danmark.

 

HVAD MED INDPAKNING?
Smykkerne leveres altid i vores lille sorte, grå eller pinke smykkeæske med Bella Bella´s logo på. Hertil er inkluderet vores kort og smykkepleje vejledning. Ønsker du yderligere indpakning tilbyder vi også gavepapir med bånd om æsken og en lille gavepose. Notér venligst dit ønske i kommentarfeltet ved udcheckning - det er helt gratis.

 

JEG VIL GERNE KØBE EN FORLOVELSESRING. KAN I SENDE DEN ANONYMT?
Hvor lyder det dejligt - tillykke! Notér venligst dit ønske om anonym forsendelse i kommentarfeltet ved udcheckning, så søger vi for at pakken sendes uden logo etc. på.